PERNIL AL TALL
Gran selecció de pernils ibèrics d’aglà de totes les denominacions i la millor qualitat. Amb un personal especialitzat i talladors professionals, que ofereixen un bon assessorament sobre els diferents productes i un tall exquisit per potenciar al màxim el seu magnífic sabor.
SELECCIÓ D'EMBOTITS IBERICS DE GLA
Els podreu trobar en còmodes paquets, de llescats i envasats al buit, en peces senceres o tallades al moment. Tots ells de la més alta qualitat de les diferents denominacions i productors.
GRAN SELECCIÓ DE FORMATGES
L'acompanyament perfecte, una gran seleccó de formatges d'arreu del món , frescos, curats, diferents llets, pastes tobes, pastes dures, diferents processos, gustos i fermentacions. El nostre personal especialitzat us guiarà per poder triar la millor opció.
VINOTECA
Amb centenars de referències de vins, caves i champagne la vinoteca de La Reserva ha estat seleccionada curosament per un expert sommelier, per poder oferir el maridatge ideal. En ella hi trobem una gran selecció de vins de l’Empordà, així com la resta de denominacions catalanes, espanyoles i una petita secció internacional.
ALTRES PRODUCTES GOURMET
La Reserva també posa al seu abast un gran ventall de productes gourmet de la més alta qualitat com foies, caviars, fumats, complements com torradetes i craquers, melmelades per als formatges i una gran varietat d'olis verges d'oliva

A més, productes totalment exclusius segons temporada.
LOTS ESPECIALS
Fets a mida segons necessitats

Descobriu un munt de possibilitats, segons temporada. Tots ells amb una acurada presentació per arrodonir una aposta sobre segur.
LA RESERVA
C/ Hortes, nº3 Baixos
17001 Girona
tel: 972 093 093
mo: 677 327 612
La reserva - Girona
Mapa La reserva - Girona
Segueix-nos
google plus
facebook
tripadvisor reserva
© 2014 La Reserva espai gourmet. All Rights Reserved - Web design by Girona Productions
PUJA